Wat is epitalon?

Nieuwsbrief van 03 februari 2013

Beste abonnee,
Wat denkt u dat vandaag de dag gedaan kan worden om veroudering of de verwoestende gevolgen ervan te stoppen?

U denkt waarschijnlijk aan het wrijven van lotion op uw gezicht, het eten van antioxidant voedsel en supplementen, het doen van hersengymnastiek en lichaamsbeweging om fit te blijven …

Laat mij u iets presenteren dat u echt zal verrassen en dat nu al beschikbaar is: het houdt letterlijk uw lichaam jong , tot op het cellulaire niveau!

Een vrij recente wetenschappelijke ontdekking stelt ons in staat om de genetische klok te beïnvloeden. Het mechanisme dat ons lichaam ouder laat worden is blootgesteld en wij hebben de weg gevonden om het tij te keren.

Het is de meest belangrijke doorbraak in de geschiedenis van de geneeskunde en anti-aging. Het is zo krachtig dat het de levens van mensen op een bepaalde manier verandert dat voorheen niet mogelijk was, al vanaf de eerste dagen van het gebruik.

En u kunt het nergens anders vinden, omdat het tot nu toe niet te koop werd aangeboden aan particulieren.

De verbazingwekkende kracht van deze doorbraak ligt in een genetische structuur, de telomeren. Het, zijn de elementen die de veroudering van onze cellen controleren.

Wat zijn de telomeren? Zij zijn de beschermende uiteinden van onze DNA-strengen:

Het is bekend dat telomeren uw DNA beschermen, en dat wanneer ze te kort zijn, de cellen zich niet meer kunnen vermenigvuldigen.

Telomeren worden beschouwd als onze biologische klok, en elke keer als onze cellen zich splitsen, en het DNA zich repliceert, worden de telomeren korter en korter totdat de cellen stoppen met splitsen en sterven, en uiteindelijk is het hele lichaam ook niet meer in staat zichzelf te regenereren en sterft het ook.

Dit proces gebeurt langzaam en het wordt veroudering genoemd.

Gelukkig heeft de wetenschap een molecuul gevonden die de regeneratie van de telomeren activeert en ze weer langer maakt. Hierdoor kunnen uw cellen zich continu dupliceren, wordt uw lichaam opnieuw opgebouwd, wordt uw beschadigde DNA gerepareerd en worden uw organen volgens hun oorspronkelijke ontwerp gereconstrueerd.


Elisabeth Blackburn was in 1999 Nobelprijswinnares voor het ontdekken van telomerase, het enzym dat telomeren activeert. Telomerase herbouwt, na elke celdeling, het einde van de telomeren in hun oorspronkelijke lengte en stopt daarmee de biologische doodsklok.

Maar telomerase wordt, met het verstrijken der jaren, minder geproduceerd in de cellen. Daarom worden telomeren niet hersteld en worden ze korter en korter.

Wat ik u nu presenteer is de ontdekking van een peptide dat de productie van telomerase in de cellen zal reactiveren. Hierdoor worden de telomeren hersteld en wordt het lichaam, tot aan het genetische cellulaire niveau toe, verjongd.

Dit peptide werd ontdekt, getest en gepatenteerd door Prof. Vladimir Khavinson en zijn collega wetenschappers gedurende de afgelopen 15 jaar. Het was tot op heden voorbehouden aan een paar bevoorrechte mensen in de wereld.

Deze eenvoudige tetrapeptide simuleert het effect van een afscheiding van de pijnappelklier, dat de productie van telomerase in de cellen activeert. Verschillende studies hebben aangetoond dat de lengte van de telomeren groeit na het oraal innemen van dit peptide en dat de mensen die het innemen langer leven dan degenen die het niet innemen.

Na 12 jaar van inname van het peptide Epitalon enkele weken per jaar, vertoonden de wetenschappers die de proefpersonen in dit onderzoek waren, een levensduur die 30 tot 50% langer was dan van degenen die het niet gebruikten. Het gebruik van Epithalon gaf ze gemiddeld 7 extra levensjaren in uitstekende gezondheid.

Deze klinische studie duurde slechts 12 jaar en de winst was 7 extra levensjaren. Maar natuurlijk houdt niets u tegen altijd Epitalon in te nemen, en gezond te leven voor …!

Verjongde cellen zijn ook de sleutel tot een efficiënte immuunsysteem. Om die reden zal het Epitalon gebruik u ook beschermen tegen alle ziekten en uw lichaam fit houden.

Dit kleine peptide is gewoon gemaakt van 4 aminozuren, maar het effect op het lichaam is de meest verbazingwekkende die we ons ooit hadden voorgesteld en gezien.

Dit fenomenale orale supplement wordt, over de hele wereld, ingenomen door tal van artsen en enkele van hun bevoorrechte patiënten. Nu kunt u het ook!

Deze ondernemers besloten om de cirkel van de bevoorrechte mensen die in staat zullen zijn hun leven grenzeloos te prolongeren, door Epitalon in zijn puurste vorm aan te bieden en voor een veel lagere prijs, dan dat het momenteel via professionele medici, beschikbaar is. Zij zijn de eerste om dit product op de markt te brengen, want het was tot op heden alleen beschikbaar voor medische professionals.
Om de kwaliteit en de distributie van het product te garanderen, hebben zij helaas het aantal eenheden dat ze tijdens de eerste fase van de commercialisering aanbieden, moeten beperken.

Ze bieden slechts 100 flesjes van Epithalon per land en per maand aan. Ja, het is heel weinig in vergelijking met de wereldbevolking, maar ze hopen dat op een dag elke persoon de mogelijk zal krijgen om langer te leven dankzij Epitalon.

Gezien het feit dat de onderhoudsdosering 1 tot 3 mg per dag is, zal een flacon 50 mg Epitalon tussen de 4 en 7 weken meegaan.

En hier kunt u informatie over Epitalon en Telomeren vinden in de vorm van een website, https://epitalon.stayingyoung.info

Ik hoop oprecht dat u deel zal uitmaken van de groep gelukkigen die Epitalon kunnen gaan kopen en dat u zich ook onmiddellijk aanmeldt voor een maandelijkse abonnement aangezien de beschikbare hoeveelheden beperkt zijn.

Uw toegewijde vertaler, Jules Tresor.

Na Telomerase Activatie leven ze 24% langer!

Vandaag wil ik u een zeer spannende artikel uit The EMBO Scientific Publications presenteren:http://www.embo.org
Het gaat over de verbazingwekkende resultaten van een wetenschappelijke studie, waar telomerase in de cellen van muizen werd geactiveerd. Zoals bekend is telomerase het enzym dat telomeren in de cellen maakt en dat dit proces, de cellen tegen veroudering en uiteindelijk degeneratie beschermt.

Telomeren zijn de biologische klok aan het einde van de genen in elke cel van het lichaam. Elke keer als onze cellen zich delen, worden de telomeren en onze levensduur korter.
Hoe korter de telomeren, des te ouder onze cellen worden. En als de klok aftikt, sterven die cellen.

Gelukkig heeft de wetenschap ontdekt dat we de veroudering van onze cellen kunnen stoppen, en in sommige gevallen zelfs het verouderingsproces kunnen omkeren, door onze telomeren te repareren met de activatie van het telomerase enzym.
Dat is precies wat Epitalon doet, het reactiveert de productie van telomerase in onze cellen, waardoor onze telomeren hersteld kunnen worden, de veroudering van onze cellen gestopt kan worden, en wij onze lichamen dus jong kunnen houden.

Miljoenen mensen hebben al Epitalon gebruikt en geprofiteerd van de geweldige effecten van dit peptide.

Deze studie brengt nieuw wetenschappelijk bewijs dat het verlengen van onze telomeren onze levensduur verlengt, dat is het grote nieuws van vandaag.
Deze doorbraak werd gepubliceerd in het tijdschrift, EMBO Modern Medicine. Hier is wat er gebeurde…

De wetenschappers behandelden volwassen muizen en oudere muizen met een telomerase activator, en in beide groepen zagen ze positieve anti-aging effecten.
De muizen die werden gebruikt in de experimenten leven normaliter ongeveer 3 jaar.

De met deze therapie behandelde één-jaar-oude muizen, leefden 24% langer, en de twee-jaar-oude muizen leefden 13% langer. Niet alleen leefden de muizen langer, maar ze leefden ook in een veel betere gezondheidstoestand.
Beide groepen muizen leden minder aan leeftijdsgerelateerde gezondheidsproblemen zoals osteoporose en insulineresistentie. En ze waren ook in staat mee te doen met de activiteiten van jongere muizen.

Natuurlijk hebben we precies dezelfde resultaten gezien bij mensen met de Epitalon peptide, in klinisch onderzoek van Prof. Khavinson met de wetenschappers van de Russische Academie van Wetenschappen. (pdf bestand: http://www.khavinson.ru/downloads/ibg.pdf)

Voor ons, de gebruikers van Epitalon, is het gewoon nog een bevestiging dat de wetenschap de Heilige Graal van de menselijke gezondheid heeft gevonden, het Elixir van de Jeugd, dat ons lichaam jong en gezond houdt!

Ik ben altijd zo verheugd om dit soort informatie met u te delen, als we het samen doen, zijn wij de eerste mensen die heel lang, heel gelukkig en gezond zullen leven!

Maar ik weet zeker dat ik kan het nog meer kan verbeteren door nog enkele flessen Epitalon te gebruiken. Ik had u verteld dat ik op zijn minst een dozijn in rij zou gebruiken, en ik ben op de goede weg daartoe! Dat is het geschenk van het leven op mijn veertigste … en ik wens jullie allemaal dezelfde geweldige resultaten, en ik ben ervan overtuigd dat hoe ouder u bent, des te groter de voordelen zullen zijn, u 15 of 30 jaar terug brengend in de tijd , toen u zich goed en jong voelde!

Jules Trésor.

U kunt het volledige artikel hier gratis inzienhttp://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/emmm.201200245/full

Wat is epitalon ?

Epitalon is een klein peptide dat slechts bestaat uit vier amino-zuren. Het is zo klein dat het uw lichaam kan binnendringen vanuit de mond of zelfs door de huid. Het kan worden ingenomen als druppels onder de tong of als crème op de huid.

Dit tetrapeptide is gemaakt van L-alanyl-L-gluthamyl-L-asparagyl-glycine en komt overeen met de algemene formule L-Ala-L-Glu-L-Asp-Gly. CAS No. 307297-39-8.
Formula : C14 H22 N4 O9. Moleculaire formule: 390.3459. Synonymes: Epithalon ; Epithalone

Om veroudering tegen te gaan dient men, gedurende de benodigde periode, dagelijks 1 tot 10 mg in te nemen om een therapeutisch effect te verkrijgen.

Het is zo’n 15 jaar geleden ontdekt en gesynthetiseerd door Professor Khavinson en zijn team. Epitalon reproduceert het effect van epythalamin, een enzym dat geproduceerd wordt door de pijnappelklier. Daarom wordt het ook epitalon genoemd.

Dit peptide is een bioregulator en stimuleert onder andere de productie van telomerase in menselijke cellen. Dit telomerase kan dan de telomeren reconstrueren en elke cel verjongen tot zijn oorspronkelijke vorm. De telomeren zijn dus de beschermers van het DNA, maar worden, na elke celdeling korter.

Wetenschappelijke studies tonen aan dat telomeren langer worden na het gebruik van Epitalon. De biologische klok van de cel wordt gereset, de cel herwint zijn integriteit en kan zich weer gaan vermenigvuldigen, om het immuunsysteem te herstellen, om de organen op hun optimale niveau te handhaven en het lichaam te laten bloeien.

Dagelijkse inname van epithalon door ouderen, namelijk de oudere leden van de vooraanstaande Russische Academie van Wetenschappen, hebben velen van hen in staat gesteld hun langlevendheid te verhogen. De sterfte bij de participanten in deze groep werd verminderd met 30 tot 50%, gedurende zeven jaar.

Het is beschikbaar in sommige medische centra in Rusland en miljoenen Russen hebben Epitalon al gebruikt. Wellicht heeft de wereld niet echt van Epitalon gehoord omdat er een reactionaire blokkade tegen Russen aanwezig is. Het is waar dat we gewend zijn meer technologische doorbraken, afkomstig uit de Verenigde Staten te zien. Is er een propaganda in wetenschappelijke en westerse media die voorkomt dat veel goede producten ons bereiken? Ik twijfel er geen moment aan!

Tot op heden was Epitalon alleen beschikbaar voor onderzoeks- en medische centra. Vooral omdat er in de VS, Europa en Azië, een aantal patenten werden ingediend door professor Khavison.

# Hier is een voorbeeld van een aanbod aan onderzoekslaboratoria (foto rechts). 85 USD voor 10mg. Biotrends is 5 keer goedkoper en de enige die het aan particulieren verkoopt.

# Talrijke wetenschappelijke links over “epitalon” op Wikigenes