Gebruikers over Epitalon:

Een Franse testimonial ontvangen op 17 maart 2013:

Hallo Jules Tresor,
Ik gebruik sinds 1 maand Epitalon.

De veranderingen zijn geweldig! Ik ben 80 jaar oud, mijn fysieke gesteldheid en mijn goede stemming zijn terug, en ook mijn libido, ik hoop dat het zo blijft!
Waarom is dit product niet eerder gekomen. Mijn dank voor het kennis laten maken met dit product.

Ik weet echt niet hoe ik u moet bedanken, als u geïnteresseerd bent in mijn getuigenis, kunt u het publiceren. Nogmaals bedankt,
Met vriendelijke groet,
De heer Leon S. / Geboren op 1932

Nieuwe Franse getuigenis ontvangen 15 maart 2013:

Hallo,
Ik ben absoluut verbaasd door het effect van dit product.

Ik ben bijzonder gevoelig voor processen in mijn lichaamsveld, maar met slechts een initiële dosis van 3 druppels vanmorgen, voelde ik de hele dag een zeer duidelijke hernieuwde vitaliteit en tonus die ik al jaren niet meer ervaren had.

Ik maakte een lange wandeling (6 km) met bijzondere enthousiasme en zonder vermoeidheid.
Daarnaast heb ik ook een verandering in het psychische niveau opgemerkt, met een gefocuste geest, erg optimistisch, met name helder en vrolijk.
Het is 01:00 en ik ben nog steeds in een ongelooflijke vorm.

Deze effecten zijn echt geweldig met simpelweg één dosis, en ik twijfel er niet aan dat ik veel meer verrassingen zal hebben in de komende weken.
Ik zal mijn getuigenis met u blijven delen.

Jules, hartelijk bedankt voor het delen van deze informatie en mij toegang tot Epitalon te hebben verleend.
Van harte.
Lionel S.

Eerste ontvangen Franse getuigenis!

Hi,
Ik heb tot nu toe slechts één fles gebruikt, met 6 druppels per dag.
Ik heb een topvorm, ik slaap als een baby, en meer wonderen;

Ik had een ongeval. Ik viel van een dak 4,5 m hoog, brak meerdere wervels en kreeg twee metalen platen in mijn lichaam.
Sinds deze operatie had ik veel pijn. Maar sinds ik het Epitalon wonder gebruik, is mijn pijn bijna weg!

Mijn libido is terug, van 55 jaar tot 30 jaar … Ik heb snel een order geplaatst voor nog vier flessen om dit avontuur voort te zetten.
Nogmaals bedankt. Roland P.

Opmerking JT: Bedankt voor het sturen van deze geweldige getuigenis om het te delen met mijn lezers. Wat mij betreft, ik ben aan mijn vijfde fles. Verbazingwekkende dingen gebeuren, zoals ik dat aangeef in mijn regelmatig bijgewerkte getuigenis.

Vorige week, Cambodja, ontmoette ik een aantal mensen die ik voor twee maanden niet had gezien, dat was voordat ik begon met Epitalon …
Zij waren zeer verrast en hun reactie was: wat is er met je gebeurd dat je er nu zo jong uitziet!
Elke dag voel ik me jonger en ik ben blijer te leven!
Dank je Epitalon!

Nog een anekdote: Mijn beste vriend vertelde me,na het lezen van de naam op de verpakking:
“Het is alsof er Stallion (hengst) in plaats van Epitalon geschreven is!” We kunnen zeggen dat het een onthullende leesfout is, omdat mannen die Epitalon gebruiken hun jeugdige vorm hervinden!
Dit stelt gelukkige momenten in het vooruitzicht in de huisjes waar er Epitalon wordt geconsumeerd!

Door Jules Tresor (origineel in het Frans):

Ik ben 3 weken geleden met epithalon begonnen, op 03 januari 2013. Een dag die ik nooit zal vergeten!
Pas na het lezen van de getuigenis van Dr Hertoghe in zijn “Consultation Privée”, heb ik deze geweldige tetrapeptide ontdekt. Na wat onderzoek en contacten heb ik veel geleerd over Epitalon, en kon ik wat flessen bemachtigen voor experimenteel gebruik.

De eerste dag begon ik langzaam, met slechts twee doses van 1,8 mg. Sommigen zeggen dat het teveel is, maar wetende dat er geen risico voor allergie, overdosering of intoxicatie bestaat, is er geen reden om dat niet te doen. Ik heb immers 100 triljoen cellen in mijn lichaam te verjongen, dus dan heb je veel van deze kleine epitalon peptiden herstellers nodig!

Tegen de tweede dag in de ochtend voelde ik dingen gebeurden, een levensvreugde, een wekker waarmee u goed aan de dag begint. Dus ging ik naar 4 doses per dag, dat is ongeveer 7 mg per dag.
Deze dosis wordt eerder aanbevolen voor iemand die al zeer ziek of oud is, bijvoorbeeld meer dan 70 jaar. Maar aangezien er geen risico voor overdosering bestaat omdat overbodige ongebruikte peptide gewoon wordt verwijderd door het lichaam, is iedereen in staat deze dosis te nemen. Dit hangt natuurlijk af van de financiële middelen die u eraan wilt besteden. Het product is nog steeds vrij duur in vergelijking met eenvoudige vitamines!

Ik zal niet gedetailleerd ingaan op al mijn dagen, maar ik zal proberen om de situatie op een duidelijke manier samen te vatten:

Jarenlang heb ik spiegels vermeden. Want mijn gezicht was dof, oud en vol met rimpels die mij 10 jaar ouder lieten lijken. Met ook veel grijs haar; mensen grijnsden als ze mijn leeftijd hoorden.

Maar dat alles veranderde. Na 3 weken Epitalon keek ik in het ergste spiegel die u zich kunt voorstellen (eentje die u zelfs onder een mooie verlichting vele jaren ouder laat lijken). Ik was zo verbaasd, ik kon mijn ogen niet geloven, ik voelde me jong en stralend, zonder dat er slechte ideeën naar boven kwamen drijven!
Ik ben veertig, draaide mijn hoofd in alle posities en keek aandachtig keer op keer, maar ik zag er echt uit als 35!
Ik ben 35, niet 40! Het is verbazingwekkend, want 3 weken geleden leek ik nog wel 50!
Binnen 3 weken ben ik al 15 jaar jonger geworden.

En het is niet alleen het uiterlijk, maar van binnen voel ik me dus ook herboren!
Ik slaap als een blok, ik heb lange nachten zonder wakker te worden om naar de badkamer te gaan. Ik sliep zelfs een keertje tot 10 AM, iets wat ik sinds een hele lange tijd niet meer kon doen! Wat een genot om tot zo laat te slapen.

Ik spring op in de ochtend, doe mijn dagelijkse bezigheden zonder het te merken, vooral zonder de sombere gedachten die mij steeds overvielen, ik ben gewoon blij als ik opsta.

Ik wil meer leven, een kopje koffie drinken of zelfs vroeg in de ochtend eten, terwijl ik vroeger nooit zin had om uit te gaan.
Ik ben gelukkig, ik glimlach en lach met mensen.

Al meer dan een week heb ik de lift niet meer gebruikt, zelfs met de overweldigende hitte en vochtigheid, ga ik 20 keer per dag met de trap (en ik ga ook naar beneden met de trap). Erger nog, soms verras ik mezelf door op de trap te rennen en op mijn tenen te lopen en lach om het gemak waarmee ik dit doe.

Andere feiten die voor zich spreken en bewijzen dat het werkt:

Mijn nagels groeien sneller Nu moet ik ze elke 4-5 dagen knippen, dat was 10-15 dagen daarvoor. En zij worden dik en perfect.
Mijn haar is dik en glanzend, terwijl het ervoor dof, dun en droog was.
– De huid op mijn gezicht is helder en strak, terwijl het ervoor saai en zwaar was.
– Als ik in mijn huid knijp keert het veel sneller terug naar zijn normale situatie dan voorheen. Dit bewijst dat het meer flexibel is.
Kleine wonden genezen sneller.
– Mijn libido en mijn conditie worden opgevoerd, tot het top niveau.
– Ik eet minder snack food, en ik heb kleinere maaltijden nodig voor mijn energie.
Mijn reflexen zijn veel sneller, ik vang bijvoorbeeld zonder veel inspanning, vliegen in één klap.
– Ik had hartkloppingen als ik een koffie dronk, zelfs kleine hoeveelheden, nu drink ik het 10 per dag zonder enig gevoel, behalve meer energie!

Mijn meditatie sessies zijn intens en ik droom intens bijna elke ochtend, met een gevoel van controle over de droom. Geweldig !

Dat is het, een echte jonge man, na slechts 2 flessen Epitalon / 100 mg. Dit lijkt misschien ongelooflijk, maar het is waar, en als Epitalon nu voor iedereen te koop is, is het aan u om het te proberen!

Bovendien, de vermelde wetenschappelijke resultaten (zie dossiers) laten zien dat telomerase activatie het lichaam en de cellen tot op genetisch niveau verjongt. Het jong voelen komt niet door Epitalon zelf of een tijdelijke effect, maar het zijn de cellen die onmiddellijk verjongd worden en dus ook het lichaam, de organen,hersenen, spieren in staat stelt beter te functioneren en zich weer 100% te herstellen.

Dit is geen oppervlakkig effect, het zijn de cellen die zich verjongen! …

Wat is er dus verbeterd? Ik had last van andropauze en nu is het niet alleen ten einde gekomen, maar ook mijn lichaam in zijn geheel verjongt zich.

Ik leed aan vermoeidheid, onverklaarbare spier-en pees pijn, met de jaren verslechterende negatieve gedachten, verlies van interesse in dingen van het leven (libido op nul …), met een huid die steeds maar droger werd, moeite om in diepe slaap te vallen, had concentratieproblemen, gebrek aan van zelfvertrouwen, was prikkelbaar, onverschillig ten opzichte van anderen, en snel moe op het werk.

Vandaag werk ik minstens 2 keer meer, en zonder vermoeidheid. Deze website, die ik in minder dan 10 dagen heb gemaakt, is hiervan het onweerlegbaar bewijs.
10 pagina’s in 10 dagen, inclusief het vertalen, lezen en het selecteren uit honderden gevonden documenten. Ik garandeer u dat dat ik dit absoluut niet zou hebben kunnen doen het vorige maand.
De laatste keer dat ik dagen op rij, 10 uur per dag op mijn computer heb gewerkt, was enkele jaren geleden!

Ik kan beter met vocht en warmte omgaan, en gebruik de airco veel minder. Ik woon sinds jaren in de tropen, wat resulteert in snellere vermoeidheid en beschadigingen van de huid en het lichaam. Wetenschappelijke studies tonen aan dat degenen, die zoals ik, in tropische klimaten wonen 30% korter leven.

Ik vermeed om uit te gaan op late namiddagen wanneer iedereen genoot. Hield er niet van om tussen mensen te lopen. Ik had een steeds groter wordende gebrek aan zelfvertrouwen. Dezer dagen twijfel ik er niet eens over, ik wil uit, ergens heengaan. Nu doe ik het ook, met opgeheven hoofd en veel plezier, zoals voorheen.

Ik ben erg selectief in mijn keuze van voedsel en ik gebruik sinds vele jaren vele supplementen (een dozijn), die me goed helpen om in de beste lichaamsvorm te zijn. Ik zou met alles stoppen om alleen Epitalon te kunnen behouden, als ik een keuze moest maken.

Niets kan de plaats van dit product innemen tenzij het een andere telomerase activator is natuurlijk. Maar ik ken geen andere die efficiënter en goedkoper is.

20 jaar geleden las ik de eerste artikelen over telomeren, in tijdschriften als Life en Science, en ik dacht dat op een dag misschien, in mijn leven, we deze telomeren langer zouden kunnen maken op een manier waardoor ons lichaam voor altijd zou kunnen leven … Goed momenteel neem ik dit product elke dag, en ik voel al de voordelen!
Is het niet verbazingwekkend wat de wetenschap en de wetenschappers kunnen doen?

Mijn geluk kon niet op de afgelopen weken.
Dank voor uw tijd om dit door te lezen. Wens u veel geluk en een goede en lange leven! J. T.

PS : Op mijn verzoek heeft het laboratorium ingestemd om een hoeveelheid epitalon aan particulieren te verkopen. Ze hebben de beschikbaarheid per land gelimiteerd omdat ze geen industrieel bedrijf zijn en niet aan de hele wereld kunnen/willen leveren. Er is een limiet van 50 of 100 flessen per week verzonden per land.
Andere bestellingen worden op de wachtlijst geplaatst voor een offerte en uw bestelling wordt pas verstuurd wanneer het uw beurt is. Derhalve geen vooruitbetaling.
Natuurlijk, ik weet zeker dat ze hun mening zullen veranderen als ze honderden orders in een korte tijd krijgen en dat zij dan meer Epitalon zullen aanbieden. Maar voor nu, die het eerst komt die het eerst maalt. Ik ben mij ervan bewust dat 50 of 100 flessen per week niet veel is voor de 4.500 mensen aan wie ik deze e-mail verstuur, maar ik kan er niets aan veranderen.

Gelukkig voor u, ik ben de eerste en nog steeds de enige die het adres van deze onderneming kent, maar ik weet dat er al een website in het Spaans in de maak is. En ook andere Aziatische talen zijn gepland … in de komende tijd, dus volop actie!

Update 15 februari 2013:

Een paar dagen geleden heb ik mijn vijfde fles opgemaakt. Ik zal over een paar dagen aan mijn zesde fles beginnen. Het lijkt erop dat mijn lichaam zich stap voor stap herstelt.

Tijdens de eerste fles vond ik een diepe slaap en fysieke energie. In de tweede merkte ik gevoel in het hoofd, hersenen, en herwon ik mijn vermogen om intens te denken zonder vermoeidheid.

De derde fles maakte me voor de spiegel jonger, 15 jaar jonger, mijn haar werd weer dik en zijig, en mijn nagels werden zeer sterk en perfect, en mijn gezicht lijkt een facelift te hebben ondergaan, een lichte huid en zacht als een baby.

Bij de vierde fles merkte ik vaak sensaties in mijn rug, en de constante behoefte te rekken als een kat, het verdwijnen van al mijn chronische spierpijn, vooral na de training.

En daar, bij de vijfde fles, een geweldig verrassing, er gebeurt iets onmogelijks. Als tiener had ik een diepe snede in de duim, een zenuw was doorgesneden zonder herstel. Deze plaats was altijd erg gevoelig, voor meer dan 25 jaar nu. En het wonder gebeurt, de zenuw herbouwt zichzelf, omdat de locatie van de wond met de dagen minder gevoelig wordt, en ik voel dat er binnen het vlees dat de zenuw weer normaal wordt en mijn duim werkt beter als voorheen.

Al deze dingen samengevoegd laten mij zien dat mijn lichaam van binnenuit sterker lijkt te worden, bij elke fles dat ik gebruik. Ik zou elke cel in mijn lichaam willen verjongen en ik denk dat ik dit voor een paar maanden zal gaan doen met een Epitalon kuur. Daarna zal ik het terugbrengen tot 2 flessen per maand, en dan 1 fles.
En misschien op een dag zal ik slechts 2 of 3 keer per jaar Epitalon moeten nemen om mijn herwonnen jeugd te behouden … In ieder geval, de effecten zijn geweldig, en ik verwacht dat elke persoon die het gebruikt, zijn eigen bevindingen deelt voor een vergelijking.

Dr. Hertoghe :

De activatoren van telomerase komen op de markt!

Geneeskunde ondergaat grote veranderingen en activatoren van telomerase spelen een strategische rol in de vooruitgang om het verouderingsproces om te keren. Ik neem zelf wat epitalon, een klein molecuul geproduceerd in onze pijnappelklier, een kleine klier achter en aan de basis van de hersenen die ook melatonine, het slaaphormoon, produceert.

De dagelijkse injectie van epitalon gedurende tien dagen om de zes maanden, aan ouderen, namelijk de oudere leden van de vooraanstaande Russische Academie van Wetenschappen, hebben velen van hen in staat gesteld hun langlevendheid te verhogen. De sterfte bij de participanten in deze groep werd verminderd met 30 tot 50% gedurende zeven jaar. De epitalon is alleen toegankelijk voor deskundigen en voor hen die daarvoor toestemming hebben gekregen van het Instituut voor Gerontologie van de Academie van Wetenschappen in Sint-Petersburg.

Drie jaar lang, sinds mijn 52ste, injecteerde ik mezelf, om de vier tot acht maanden, rond de ogen met hormonen, om mijn zicht te verbeteren. Hierdoor hoefde ik geen leesbril te dragen. De laatste dosis was meer dan een jaar geleden. Echter, vier maanden na de laatste injectie, voelde ik weer de dringende noodzaak om een sessie opnieuw uit te voeren omdat ik weer last van mijn presbyopie kreeg. Vanaf dat tijdstip begon ik mijn dagelijkse epitalon dosis, opgenomen in een preparaat gecombineerd met groeihormonen en andere hormooninjecties, in te nemen. Mijn gezichtsvermogen werd hersteld en is weer bijna perfect, in ieder geval genoeg om zonder bril een boek te lezen, zelfs in de schemering. Einde citaat.

Van een vriend:

die sinds meer dan een jaar Epitalon gebruikt en bevestigt dat de verjonging continu is, zelfs bij een gebruik van slechts 1 of 2 mg per dag.

Hieronder zijn de effecten die zich sinds mijn eerste gebruik hebben voortgezet:

– Een diepere slaap (niet wakker in het midden van de nacht).
– Begon dromen te herinneren, levendige dromen. Ik denk dat dat betekent dat ik veel droom voordat ik wakker wordt in de ochtend.
– Ik heb meer energie gedurende de dag, vooral in mijn trainingen.
– Hersteltijd sneller en minder pijn na lange trainingen.
– Ik stopte gemakkelijk in slaap te vallen tijdens de dag.
– Gevoel weer terug in mijn linker grote teen. Gevoel was weg door een jicht probleem in het verleden.
– Mijn rechter wijsvinger waar ik geen gevoel meer had, begon te tintelen.
– Mijn spijsvertering werd stabieler.
– Grijs haar afgenomen aan de zijkanten van mijn hoofd.

Ik experimenteerde met de dosering, gewoon om te zien of het bijwerkingen kon veroorzaken (overdosis). Ik nam tot 10mg in een dosis, zonder enige bijwerkingen.

Mijn vrouw begon Epitalon in te nemen. De veranderingen treden niet alleen onmiddellijk in, maar ze zijn ook erg diep. Ze hoefde niet veel te nemen, slechts 1 tot 1,5 mg per dag, maar moet het regelmatig gebruiken. Haar emotionele crisis keren terug binnen 3 dagen als ze het niet gebruikt. Zij kan nog steeds depressief zijn, maar het is niet meer gewelddadig, geen gepraat meer over zelfmoord, meer heen en weer tussen depressie en euforie, als voorheen. Haar gemoedstoestand en stemming lijken stabieler en duidelijker te worden.
Wat mijzelf betreft, ik neem 2mg per dag en zal dat waarschijnlijk blijven doen voor het komende jaar.

Epitalon, Franse getuigenis ontvangen!

Lieve Jules,
Epitalon: Ik heb in minder dan 3 weken, 3 flessen geconsumeerd.
Onbetwistbare resultaten, maar veel minder dan de jouwe.

Dit is mijn schuld: na een week van de behandeling, heb ik weer 2 dagen gerookt.
Ik heb het voordeel van die eerste week verloren.

Situatie: 63 jaar oud, ziet er 10 of 15 minder uit (al naar gelang de vermoeidheid), de erfenis van vele motorongevallen, andere gevolgen van medische fouten, en de voeten een beetje verlamd sinds 10 jaar wegens vergiftiging door niet gefilterde leidingwater, wat ik bij toeval ontdekte.
Alle gecorrigeerd door de dagelijkse beoefening van vechtsporten (aikido en tai ji). Ik ben schilder.

Het eerste effect van Epitalon, na twee dagen, was het wiebelen van de tenen (ik kan het doen, maar ik kan ze niet op volgorde zetten) en het gevoel alsof ik op blote voeten ben.
Vandaag klom ik mijn 2 verdiepingen, met minder inspanning dan voorheen, niet meer.
Mijn gezicht is niet veranderd. Maar mijn haar krult nu veel meer.

Ik heb meer energie tijdens judo, en een van mijn leraren zei gisteren dat mijn lichaam zuiverder was geworden.
Eindelijk heb ik een stuk minder moeite met onaangename bezigheden (schoonmaak, opslag).

En dit is een prachtig resultaat!
Ayin B.

Epitalon, Franse getuigenis ontvangen!

Ik feliciteer u voor dit product dat een algemeen welbevinden herstelt, leuk om te ondersteunen…..
Als therapeut ben ik ook geïnteresseerd in de wederverkoop van Pure Epitalon.
Vriendelijke groeten
Claude P., Lausanne / Zwitserland